NAN GROUP

Evenimente corporate

La NAN Team avem toată logistica de care aveți nevoie pentru orice tip de eveniment, fie că vorbim de lansări de produs sau servicii, evenimente sportive, conferințe de vânzări, gale, festivităti de premiere. Fie că vorbim de indoor-event sau outdoor-event, catalogul NAN vă oferă posibilitatea de a lucra cu un singur furnizor, optimizând astfel costurile și eforturile de coordonare.

Detalii

Activari foto

Indiferent că este vorba despre un eveniment corporate, o lansare de produs sau un festival, NAN vă oferă soluții foto integrate și high tech.

Detalii

Studio foto/video

Studioul NAN este echipat pentru orice tip de proiect video sau foto, cu 1000 de mp disponibili: filmări spoturi TV, podcasts si emisiuni TV sau online, evenimente în sistem hybrid sau full online. O soluție completă, de la hardware și software până la servicii și analize de audiență. Transmiteți simultan conferințe live prin intermediul rețelelor sociale sau prin încorporare în site-ul de brand al companiei sau pe platforma dedicată de livestreaming pe care v-o punem la dispoziție.

Detalii

Concerte

Pentru o seară, lasă în seama artiștilor performing-ul iar la noi bătaia de cap în coordonarea unei ieșiri de grup. Fie că este unul restrâns sau întreagă companie, implementăm pentru toate gusturile concertul de neuitat. Iar dacă exigență te definește și doreșți unul privat, lasă-ti imaginația să fie limita, iar noi ne ocupăm de implementarea acestuia.

Detalii

Festivaluri

Dacă un line-up de o zi nu este suficient sau flexibilitatea este cheia, festivalul poate fi alegerea perfectă pentru o ieșire extinsă. În plus, poate fi mai fun și energic alături de oamenii potriviți, adevăratele bariere fiind coborâte când toată lumea se simte bine.
Tu setezi obiectivele, noi implementăm.

Detalii

Solutii Wifi

WiFi Setup oferă soluții eficiente pentru orice nevoie și orice categorie de client. Asigurăm echipamente de rețele date, routere, switch, acces point-uri, sistem de gestionare și securitate a infrastructurii, monitorizarea performanței rețelei, soluții WiFi și sisteme de cablare.

Detalii