Teambuilding

Esti gata de schimbare?

Solutions with smart touch

Livrăm o gamă largă de experiențe de team building organizate în sală sau în aer liber. Datorită energiei investite în animarea evenimentelor și a tehnologiilor utilizate, orice anotimp este unul potrivit pentru organizarea unui team building. Distractive și interesante, creăm experiențe de team building unice, provocând participanții să controleze diferite echipamente construite în mod special pentru evenimentul acestora. Urmărim o abordare inteligentă și constructivă în materie de sănătate și siguranță, eliminând riscurile inutile, dar fără a înlătura distracția care consolideză o echipă unită.
Seria de activitati continua

Afla mai multe

Teambuilding, training sau workshop?

Dacă în lista de mai sus nu ați regăsit o activitate potrivită, unul dintre colegii noștri vă va prezenta și alte activități sau soluții.

Alege perioada și locația potrivită echipei tale

Aflați mai multe despre cele mai potrivite locații de teambuilding, atât în București, cât și în țară, indiferent de anotimp.

Activități în funcție de numărul de persoane

Avem un portofoliu vast de activități si workshopuri pentru orice număr de persoane sau categorie de vârstă.

Totul conceput pentru echipa ta

Echipa NAN este alături de voi pentru a găsi cea mai bună idee de team building, prin crearea unui profil al companiei și al membrilor echipei și evaluarea obiectivelor finale.