20+ persoane
2-8 ore
Indoor

Drumming Session

V-ați gândit vreodată câte asemănări am putea găsi între o orchestră și un business? Pentru a avea succes, ai nevoie de multe abilități, cum ar fi leadership, ascultare și comunicare, cooperare și organizare. Energia si ritmul tobelor îi va determina pe participanti sa transmită un mesaj unitar, reprezentativ pentru organizația din care fac parte.

Drumming-ul este o experiență unică în care toți colegii vor fi implicați, indiferent de abilitățile lor muzicale, vârstă, cultură sau departamentul din care fac parte!

Obiective:

  • Cooperare
  • Entuziasm și energie
  • Consolidarea echipei
  • Dezvoltarea creativitătii;

Conceptul Drumming Session isi propune sa stimuleze spiritul de echipa printr-o activitatea distractiva, dar si atractiva. Energia si ritmul tobelor ii va determina pe participanti sa transmita un mesaj unitar, reprezentativ pentru organizatia din care fac parte.

Atelierul de drumming ii va antrena pe absolut toti participantii, fiecare primind un instrument African de percutie pe care il va folosi in timpul activitatii. Fie ca este vorba de tobe, shakere sau boomwhackere, echipa va lucra impreuna pentru a crea o linie muzicala comuna.

In prima parte MC-ul va lucra cu fiecare tip de instrument in parte, ajutandu-i pe participanti sa se familiarizele cu sunetele acestuia si cu semnalele primite. Apoi, toti participantii vor crea o linie muzicala comuna intr-un crescendo energizant.

Pe langa cele invatate, fiecare se va distra pe ritmurile africane si va contribui la unitatea echipei!

Practice form the head, play from the heart.